TISDAG

»Den 04 mars 2015 01:20«

Ni anar inte vad kul det är att ha tjejerna här, och framför allt så kul att få lära känna Julia, har bara träffat henne några gånger innan. Åh de är så fina alla tre💗
Igår vid 08.00-tiden somnade de i vår säng och jag lät dem ligga där, de hade knappt sovit på 40h så även om de borde vända på dygnet så kände jag att de verkligen behövde få lite sömn, det är inte hälsosamt annars. När de sov hann jag även städa lite och skypea med min fina vän Mathilda, är så glad att jag har henne. Inte bara för att hon är au pair i New York och den enda som är vaken på dagarna här då det är mitt i natten hemma hos er utan framförallt för att hon är så otroligt klok och en fantastiskt person. Mår alltid så galet bra efter våra Skype-samtal.
Hur som, jag lät tjejerna sova i 6h sen väckte jag dem och vi gav oss ut på stan. Vi strosade omkring lite längs Swanston st och letade även efter ett hostel åt dem, jag önskar verkligen att vi kunde låtit dem stanna här men vi har ingen plats tyvärr, och luftmadrass på golvet tackade de nej till haha (jag förstår dem). Efter någon timma hittade vi ett ställe de kunde sova en natt på så de checkade in och sen gick vi tillbaka hut till lägenheten och packade en picknickkorg. Vi ville bjuda dem på en äkta aussie-bbq-picknick så vi åkte till Flagstaff Gardens och grillade, och det var såå mysigt. Vi hade med oss korv, ostfyllda köttbullar, Dim Sims, potatissallad, bbq-sås, hash browns och grillade tomater, mumma kardemumma!! Efteråt satt vi och mumsade på chips och pratade tills kylan tog över och vi begav oss hemåt, en riktigt lyckad picknick måste jag säga!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0