ONSDAG

»Den 05 mars 2015 02:06«

Vid 10 plingade det på dörren och utanför stod Ebba Sandra och Julia, redo för en dag i Melbourne. Men först var vi tvungna att hitta ett nytt hostel till dem, och det tog heeeela förmiddagen. De hamnade tillslut i st kilda och väl där tog det ett bra tag innan de fick sitt rum och kunde lämna väskorna och sådär men vid 14.00 gick vi och köpte oss varsin Subway-macka och satte oss på stranden, så härligt väder! Där satt vi i två timmar och pratade och njöt av solen. Vid 16-tiden tog vi tramen tillbaka till stan och kan ni gissa vad som stod på schemat? Yepp, nattmarknaden! Såå mysigt. Vi köpte mat och dricka och lyckades haffa oss ett bord, och där satt vi hela kvällen. Vi träffade även en annan vän till Ebba som heter Wendela, hon bor också här i Melbourne, en supermysig tjej. 
När det stängde vid 22.30 gick vi en kvälls/nattpromenad i stan innan vi skildes åt vid tramstationen då de var tvungna att ta sista tramen hem. 
Som ni märker har vi fortfarande inte hunnit visa dem så mycket av Melbourne på dagtid, i tisdsgs sov de till klockan 14, i går letade vi hostel till klockan 14 och idag (klockan är 12 här nu) har de försovit sig haha, stackarna!
Men vi ska nog hinna se Melbourne ändå, men vet ni? Vi har bara två dagar kvar i den här staden, how crazy?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0