GILI AIR

»Den 22 mars 2015 08:02«

Söndagen den 15 mars 2015
Gili Trawangan - Bali

Gissa hur jag vaknade imorse? Av att solen bländade mig!! Huuuur fantastiskt på en skala? Flög upp ur sängen av lycka och väckte Simon, packade snabbt ihop en strandväska och slängde i oss frukost och en halvtimma senare satt vi på båten påväg mot grannön Gili Air.
Väl framme cyklade vi till toppen av ön och la oss där i några timmar, drack milkshake, badade i det underbara vattnet (mycket fräschare här än på Gili T där vi bor) och åt Nasi Goreng. Vid 14-tiden började vi cykla tillbaka mot hannen igen, vår båt tillbaka till Gili T gick vid 15. Påvägen tillbaka lyckades jag se en Komondo Dragon (googla det, heeeelt sjukt djur) och tydligen hade jag tur(?) för de är otroligt sällsynta men helt ärligt så hade jag gärna sluppit möta den där varelsen. Och inte nog med det, vi såg även spindlar större än Simons hand!!! Ugh de var såå äckliga. Men vi lyckades ta oss till hamnen oskadda och vid 15.10 satt vi på båten påväg tillbaka till ön.
När vi hoppat i land på vår lilla ö igen fick vi något spratt, för vi gick till dykcentret och bokade in oss på en PADI Open Water kurs!! Vi ska alltså imorgon börja utbilda oss till dykare, gaah heeeelt galet. 
Nu ska vi (efter en fantastiskt middag) försöka sova så vi är utvilade tills imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0