DYKARCERTIFIKAT

»Den 22 mars 2015 08:27«

Onsdagen den 18 mars 2015
Gili Trawangan - Bali 

Jag är ännu mer sjuk än igår och jag har även lyckats smitta Simon men inget kunde stoppat oss imorse, vi var ju bara två dyk ifrån våra dykarcertifikat.
Vi hade inget annat än ett morgondyk och ett förmiddagsdyk på schemat idag så vi bet ihop fram till lunch och gissa vilka som nu har dykarcert?? Vi!!!
Det första dyket var ganska tungt, hela min mask fylldes av snor (haha varsågod för info) och det var svårt med tryckutjämningen men till andra dyket verkade min kropp ha vant sig för det gick mycket bättre. Idag var vi nere och nuddade vid 18meters gränsen och vi kunde koncentrera oss mer på omgivningen än att andas, flyta rätt, fixa masken och allt annat man oroade sig över de två första dyken. Hjälp vilken vacker värld det finns under ytan, och vi såg så många Nemosar och sköldisar, Wiie! Och vet ni? Vi är nu certifierade PADI Open Water divers, gaaaaah!! Efter dyken tog vi bilder till våra certifikat och sen var vi helt done. Vi kramade hejdå till alla underbara människor på Blue Marlin och däckade i varsin solsäng på vårt hotell. Ikväll ska vi fira med BBQ-buffé på hotellet för vår favoritpersonal jobbar nämligen ikväll, haha.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0