SUNE-STYLE

»Den 28 januari 2015 06:34«

Asså vet ni vad jag har gjort idag? Jag skäms. Ni har sett sunes jul eller hur? Ni vet det avsnittet när han och Håkan klär ut sig till olika karaktärer för att kunna snylta av provsmakningsstånd i matbutiken under julhandeln? Precis så har jag gjort idag. Förstår ni hur pinsam jag är? 
Det stod en stor glassbil utanför biblioteket idag som delade ut gratis frozen yoghurt, och det var såå gott. Det var så gott, jag var vrålhungrig, ensam, hade huvudvärk och det kändes som att denna lilla bägare med frozen yoghurt var dagens räddning. Det var 7 olika personer som gick runt och delade ut provsmakarna, så jag tog en av varje person i hopp om att ingen skulle se mig. Jag skäms över Ove Sundberg-arn i mig som var för snål för att köpa en riktig glass och för lat för att gå hem och äta (kom igen vi snackar ett kvarter här..). 


Hur som, jag tog tillslut tag i livet och gick hemåt för att packa en picknick korg som jag ska ta med mig till Flagstaff Garden (det är parken som ligger närmst vår lägenhet) och picknicka i min ensamhet. Jag njuter verkligen av att vara ensam nu förtiden, bara läsa böcker, strosa omkring och det enda man behöver säga på en dag är "sorry" när man går in i folk (gör tydligen det väldigt ofta). Pappa tycker ju att jag i regel pratar på tok för mycket så han kommer väl tuppa av när kan läser att jag kan vara tyst en hel dag.

Min vy just nu

På tal om att läsa förresten, jag har blivit en sån bokmal! Jag läser hela tiden, och jag läser inte skönlitteratur direkt, jag läser böcker om entreprenörskap, ekonomi och retorik. Så förbaskat kul!! Plöjer bok efter bok och är helt besatt. Har precis läst ut en bok om privatekonomi och har nu lust att hjälpa varenda kotte där ute med ekonomin. Läser böckerna via iPaden och Habo bibliotek (man lånar alltså e-böcker via Habo biblioteks hemsida som man laddar ner till iPaden, hur smidigt som helst) så det finns mängder att välja på, de allra senaste böckerna jag vill läsa kan man lite låna än men de får jag ta och köpa när jag kommer hem. Laddade ner en bok om vardagsmakt igår, asså jag har snart plöjt halva boken. Så fascinerade och intressant att!
Hur som, när boken tar slut så får jag väl ta en sväng förbi glassbilen igen, de serverade frozen yoghurt idag har jag hört.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0