SORRY NOT SORRY

»Den 07 januari 2015 13:51«

Wow, tiden bara flyger förbi!
Mormor ringde mig på min födelsedag för att gratta mig men hann även påpeka att det var väldigt tomt på bloggen. Ledsen för det fina du💗 men anledningen är enkel, vi har velat umgås så mycket som möjligt med min familj nu när de varit här. Ganska förståligt eller hur?
Men nu är vi ensamma kvar och jag har mängder av tid för allt möjligt, bland annat blogga. 
Vi har spenderat de senaste nätterna hos John och Ellie (Simons ingifta mosters föräldrar) och wow vilka fantastiska och gästvänliga människor de är. De bor en bit utanför Melbourne så vi kommer definitivt spendera fler helger där. Ska berätta mer om det imorgon!
När vi kom in till stan igen imorse hjälpte min fina familj oss med att städa vår lägenhet (japp ni läste rätt, vi har fått lägenhet!!!) och att installera oss. Vi har fått den bästa lägenheten man kan önska sig, ska visa bilder och berätta om den imorgon också. 
Nu har vi vinkat av min familj och sitter helt utmattade i soffan och käkar snabbnudlar (det är en obligatorisk första rätt i första lägenheten right?) och svenskt godis, tack fina Lisa och Sofie för det❤️
Imorgon är det första dagen för Simon på praktiken, exciting!! Tror det kommer gå hur bra som helst för honom, och han är inte det minsta nervös så det är skönt. Jag där emot ska ligga och dra mig länge, läsa en bok och äta frukost i sängen innan jag tar med mig boken till stranden.
Godnatt alla fina, vi saknar er!!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0