SJUKSTUGA

»Den 19 januari 2015 10:45«

Vi har drabbats av influensan och har varit sängliggandes sen i lördags morse.. Så tråkigt! Eller ja det är Simon som är sjuk men jag har gått och blivit någon form utav betjänt och ska passa på honom hela tiden så jag har inte lämnat lägenheten mer än när jag sprungit ner och köpt pizza eller handlat mat. 
 
 

Ikväll har jag gjort scones, utifrån ett australiensiskt recept och de var inte alls lika goda som våra svenska. Eller så är jag bara dålig på att baka. Till det blev det ost (färdigskivad och inplastad såklart..) hallonsylt och varm oboy med grädde, som jag vispade för hand eftersom jag kom på att vi inte har någon elvisp. Kom igen är jag inte världens bästa flickvän så vet jag inte vad. 
Men jag fick faktiskt välja film ikväll så jag är nöjd. Vi låtsas att det är en ruggig svensk vinterslaskkväll för att inte ha dåligt samvete över att sitta inne och kolla på film när vi har en storstad full av liv och världens finaste solnedgång utanför dörren. Men å andra sidan vi har inte så mycket val.
Vi återkommer när Simon är på benen igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0