QUEEN VICTORIA NIGHT MARKET

»Den 28 januari 2015 13:39«

Varje onsdag är det nattmarknad på Queen Victoria Market och utan att riktigt veta vad det innebar snörade vi på oss skorna och gick dit. Och wow!
Hela marknaden hade förvandlats till en enda stor folkfest, istället för marknadsstånd där det brukar säljas väskor, skor, kläder och annat skräp var lokalen fylld med matstånd från hela världen. Det spelades livemusik, enorma kompisgäng hade samlats runt långa bord, folk drack öl och drinkar i plastglas och överallt kom dofter från all världens hörn. Sån fantastisk atmosfär!! Snacka om att vi har en ny onsdagstradition.


Efter att ha strosat omkring och spanat in de olika matstånden bestämde vi oss för grekisk Souvlaki och spansk Paella med skaldjur, vilka fantastiska smaker!!
Till efterrätt tog vi tyska pannkakor vilket vi inte ens visste fanns, men tydligen. Det var som mini amerikanska pannkakor och det serverades med chokladsås, smör och socker, med de ingredienserna kunde det ju bara inte bli äckligt så vi slog till på en sån. Och ja, det var minst sagt sött.
Vi satte oss utanför i kvällssolen (tillsammans med alla barnfamiljer och pensionärer) och njöt av ljud, dofter och solens värme. 
 När solen hade gått ner tog vi en sista vända inne på marknaden innan vi traskade hemåt igen. Vilken otrolig kväll.
 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0