QUEEN VICTORIA MARKET

»Den 12 januari 2015 00:18«

Efter en lång sovmorgon som avrundades med megafrulle bestående av pannkakor, ägg, bacon och färsk frukt begav vi oss mot Queen Victoria Market. Dåligt val, det var visst fler än vi som tänkte söndagsstrosa där. Ugh vad folk!! Men vi fick med oss mängder av frukt och grönt hem, vi tänkte köpa med oss kött också men vi var rädda att det skulle bli dåligt i värmen eftersom vi inte ville åka hem direkt. Annars är det en sån lyx att ha närproducerad och ekologisk mat så nära! Går mycket hellre dit och köper mat än till Coles, brukar inte skilja så mycket i pris heller. Tycker till och med att marknaden kan vara billigare inbland. 
Efter att vi avklarat matavdelningen på marknaden strosade vi vidare på den "vanliga" delen med väskor, kläder, skor, mobiltillbehör, konst ja you name it. Det var så mycket folk att vi tillslut tog tramen tillbaka utan några mer fynd än frukt och grönt. Väl hemma har vi mest lagat mat och njutit av jordgubbar och grädde. De smakade inte riktigt lika gott som på en ljummen sommarkväll på din altan mormor men de fick ändå helt klart godkänt.
Vi planerar att ta en promenad längs stranden nu när solen börjar gå ner men vi har fastnat framför någon film på tvn, så romantiska är vi! Haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0