DATE NIGHT

»Den 16 januari 2015 13:38«

Vi firade in helgen med en dejt, ett utav de bättre valen vi gjort. Vi är väldigt dåliga på att gå ut och käka hemma så här har vi bestämt att göra det minst en gång i veckan nu när vi är här.
Jag mötte upp Simon på Swanston st, han har ju varit på praktiken idag och jag har tagit en flera timmars lång promenad, så skönt! Vi gick hem och gjorde oss i ordning för att sen gå iväg och käka. Vi har sedan innan spanat in en del områden vi vill gå till när vi är här och första stället vi valde att besöka var Hardware Lane, det är en tvärgata med massa mysiga restauranger som ligger tätt intill varandra. Det var svårt att välja restaurang men till slut valde vi en som hette M A X. Jättebra service och god mat, rekommenderas starkt om ni åker hit. 

Detta är Hardware Lane, och det blev ännu mysigare när mörkret föll. Gatan hittar ni längs Little Bourke St mittemellan Queens St och Elizabeth St.

Vi båda beställde in calamari till förrätt, det har blivit lite utav vår signaturrätt för denna resan, tjena vad calamari vi tryckt i oss! Men ååh vad gott det är.

Och till huvudrätt tog Simon lax och jag tog en steak med potatispuré och champinjonsås. Första gången jag åt en köttbit på flera månader och insåg även denna gången att nej det är inte så himla gott, äter mycket hellre fisk och skaldjur. Men potatispurén och såsen var to die for!!
Mysiga stad!! Vi är himla kära i den här staden och trivs jättebra.


Vi hoppade efterätt på restaurangen och gick istället till ett crepes-ställe vi länge spanat in, Harajuku crepes. Det ligger vid ingången från Swanston St till Melbourne Central.

Simon valde med glass och blåbär medan jag tog en med brownie, grädde och jordgubbar.Sen gick vi och satte oss utanför biblioteket och njöt av sommarvärmen som äntligen börjat komma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0