VALENTINE'S DAY

»Den 14 februari 2015 13:33«

Lördag, men inte vilken lördag som helst, det är alls hjärtans-dag❤️ vaknade av pussar och paket och somnade med gungande ben, vilken fantastisk dag vi hade.
Efter frukost gav vi oss ut på stan, Simon skulle byta storlek på skjortan jag köpt till honom men när vi kom till affären sa de "nej nej det där syr vi om, det blir mycket bättre" och Simon var plötsligt i himmelriket. Fick dricka serverad på silverfat än en gång och det mättes och nålades på honom. När vi var klara där gick vi vidare och mötte Simons jobbarkompis, så kul att få träffa han! De har sagt att jag gärna får hänga med till jobbet en dag om jag vill men vet inte riktigt om jag vågar, känns på tränande, det är ju ändå deras jobb? Men kanske kan åka dit och luncha i alla fall!
Hur som, vid lunch tog Simon med mig till Docklands där han bokat bord på en bufférestaurang (älskar buffé) och det var ta mig tusan det bästa vi ätit hittills på detta äventyr. Mängder av fisk och skaldjur och efterrätter och kött och sallader och pasta och ja allt! 
Det fanns faktiskt en baktanke med buffén, vi skulle nämligen inte få äta på flera timmar, för han hade köpt biljetter till One Direction som spelade på Ethiad Stadium på självaste Valentines Day ❤️ så så så söt!! 


Typ så kände vi efter tre timmars buffékäk.

Så efter maten (vi satt på restaurangen i flera timmar haha) gick vi de få metrarna till Ethiad och slog oss ner på våra platser. Australiensare är verkligen duktiga på det här med säkerhet, dels fanns det bara sittplatser för att minska trycket framme vid scenen, sen vad det jättemycket tomma ytor för att enkelt kunna utrymma arenan (kan lova att det var bra drag ändå) och det är olagligt att köa utanför Ethiad stadium inför konserter etc och om man gör det kommer man säkerligen få en bot. Så det var faktiskt inga hysteriska fans utanför arenan överhuvudtaget vilket var såå skönt! När jag var på deras konsert i Danmark var det sjuka köer flera timmar (säkert dygn) utanför ingångarna men här behövde vi inte köa någonting för alla hade sin plats så man visste att man inte behövde vara där förrän det började. Men vi var kanske naiva som trodde att det inte skulle vara hysteriska fans där bara för att det var lugnt utanför, oh my gosh..!
Nu är det visserligen 5 årsen jag var ett fan av One Direction men kan fortfarande inte förstå hur stora de blivit sen dess, jag följde deras resa när de slog igenom via brittiska X-factor, små pluttiga osäkra pojkar jag fått nys om via youtube och nu vet alla i hela världens vilka de är? Helt sjukt. Och fansen är heeeeelt galna, vi gick där ifrån utan hörsel..
Tyck vad man vill om One Direction men den här konserten var faktiskt riktigt, riktigt bra! Simon var nog mer impad än vad jag var "wow kolla ljussättningen Tilda!!" "Och hur de byggt scenen!!" "Och ljudet!!" "Vilken publiknärvaro de har!!" Osv osv. Han jobbar ju med scenbygge hemma i Sverige så han filmade nästan alla låtar för att han tyckte ljussättningen eller något annat var så coolt. Haha.
Sen strosade vi hemåt genom ett ljummet Melbourne och vad så nöjda med livet man bara kan bli.

Simons ska spela otaggad..


⬆️ den 9-åriga tjejen var helt galen, här hade konserten inte ens börjat än.. Hah

Sammanfattningsvis, vi hade en sån otroligt bra dag som innehöll allt vi kunnat önska och lite till. Och så vill vi bara skicka hem all vår kärlek till er där hemma, vi saknar och älskar er otroligt mycket! Ta hand om er så ses vi snart 💗

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0