SERVERAT PÅ SILVERFAT

»Den 13 februari 2015 09:42«

Älskade fina ni, förlåt mig! 
Det går en vecka mellan uppdateringarna nu och det är inte okej det vet jag. Men det blir lätt att bloggen glöms av när man kommer in i rutiner, vi lever en vardag här borta och när man får rutiner på saker och ting känns det inte längre lika intressant att berätta för er. Men ska bättra mig på den biten, för det händer ju saker varje dag och jag vet att även om ingen vill läsa så vill jag kunna kolla tillbaka på min tid här, när jag om några månader ligger uttråkad i min säng på kärrsvägen. 
Ska försöka blogga ikapp det jag missat men jag kommer publicera de bakåt i tiden så inläggen hamnar på rätt datum (för min egna skull) så ni får skrolla nedåt för att läsa.


Vad händer idag då? Mängder av saker!
Har varit på jakt efter en alla hjärtans-dag present till Simon hela dagen och har känt att det är ett ganska hopplöst fall, han är inte billig i drift den mannen. Gick tillslut in i en butik (av det finare slaget men kan ju tyvärr inte berätta vilken det var för han läser ju bloggen) och kände mig ganska vilsen, ful och osedd så jag gick hem, satte på mig min powerklänning (japp jag har en sån, funderar ni på vad det är får ni gärna fråga) och mina favorit smycken för att sedan gå tillbaka till butiken. Så fort jag satte foten innanför dörrarna kom en söt tjej fram med ett klistrat leende och frågade om hon kunde hjälpa mig med något, och det fick hon ju mer än gärna göra. Efter en liten stund kände jag mig på banan igen och helt plötsligt kom en annan kvinna fram och serverade dyrt bubbelvatten på silverbricka, really? Gick där ifrån med en kasse om ni undrade.
Det jag ville komma fram till: hur snuskig värd lever vi i egentligen? Första gången jag klev in i butiken, iklädd shorts och linne, var det ingen som ens kollade åt mitt håll. Andra gången, när jag hade klänning och fina smycken, fick jag en personal shopper och dricka serverad på silverfat? Usch får rysningar men samtidigt måste jag erkänna att det var kanska kul att kliva in i butiken som Tilda 2.0.Tilda 2.0 (ser ni förresten bonnabrännan jag har?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0