BARBECUE NIGHT

»Den 15 februari 2015 13:59«

"Hi there! What you guys doing on Sunday? Feel like coming out for the day to ours? Have a barbie, catch up and chillax? I can pick you up if you don't wanna train it? And pack bathers for the spa if you want to. 
xx"
Så löd smset vi fick från Jodie i torsdags, eh JA TACK!! Snacka om att vi hade den bästa söndagen sen vi kom hit, vilka fantastiska och storhjärtade människor de är. 

Efter frukost tog vi tåget ut till Glen Waverly, där Jodie och Peter bor. Jodie är alltså Simons morbrors frus syster, hängde ni med? Det är inte alls så långsökt som det låter haha. Simons ingifta moster är alltså australiensisk och har en fantastiskt familj här borta som har tagit emot oss med öppna armar redan från dag 1 och det är vi SÅ tacksamma för❤️
När vi hoppade av tåget i Glen Waverly stod jodie och väntade på oss med cabben och vi åkte hem till dem där Peter och hunden Mika väntade. 
Vi satte oss ute på terrassen och thank god för att de har solskydd och fläkt där ute, för det var riktigt riktigt varmt. Vi satt och pratade i någon timma innan Jodie började fråga oss vilka australiensiska godisar/kakor/maträtter vi provat och kom fram till att det var typ Tim Tams och det tyckte hon var förfärligt dåligt så hon slängde in oss i bilen för att åka en vända till Coles och storhandla australiensiska klassiker. Hon tog en korg, gick raka vägen till godishyllan och öste ner godis i korgen. Och när hon la ner något som hette "Crumpets" sa vi att vi tyvärr inte hade någon brödrost då tittade hon på oss, skrattade och sa "då köper vi en!!" och la även ner en sån i korgen. Och tror ni att vi fick betala för kalaset? Nope "glöm det" sa hon. Kvinnan är galen!! Eller ja, otroligt galet generös är väl mer rätt uttryck. Efter shoppingen åkte vi tillbaka och då hade deras vänner Kerrie och Mick kommit och även Jodies son CJ. Lite senare droppade hennes dotter Alana och CJs fru Liz in också. Så kul och mysigt!
Längesen jag garvade så mycket, människor helt i vår smak. Vi satt ute på terrassen hela kvällen, åt en fantastiskt BBQ-middag och bara pratade. När solen gick ner och myggorna åt upp oss skjutsade Jodie tillbaka oss till stan, så snällt. Vi åkte nercabbat hela vägen och det var helt amazing! Att få njuta av en perfekt ljummen natt och se hur staden närmar sig med sina lyssnade skyskrapor, wow finner inte ens ord. Storstäder är verkligen vackrast på nätterna.
Ser fram emot fler sånna här kvällar innan vi åker, vi är verkligen så tacksamma att vi får låna din familj lite Keren❤️
Jag hade så kul att jag glömde av att ta bilder, så jag kan endast bjuda på en kass mobilbild från hemfärden.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0