ATT LÄNGTA

»Den 19 februari 2015 06:46«

Vad hände med det underbara vädret vi fått äran att ha den senaste veckan? Bara för att vi får en bra vecka behöver vi väl inte straffas men en kall och ruggig? Så oschysst spel, be nice vädret snälla. 
Vi blev så ledsna över vädret att vi bestämde oss för att strejka och inte gå på nattmarknaden. Tror vi lyckades ganska bra med strejken för idag (torsdag) har solen kikat fram. Istället för nattmarknaden hade vi godis-provning i soffan framför The Block. Vi provade lite utav det godiset Jodie köpte till oss och stötte på både bu och bä. En del var riktigt vidriga medan andra kanske till och med får följa med i väskan hem. Ska skriva och berätta om massor av australienska produkter i ett inlägg innan vi åker här ifrån, lovar!
På tal om hem förresten, det är bara 36 dagar tills vi landar i Sverige igen. Trettiosex, förstår ni hur lite det är? Helt galet. Och något som är ännu galnare är att det bara är 16 dagar kvar här i Melbourne innan vi reser vidare. Asså jag blir gråtfärdig av bara tanken på att jag snart ska lämna denna staden och detta lilla liv vi byggt upp här. Hur kunde tiden gå så fort? 
Hemlängtan då, har vi haft någon sådan? Innan jag åkte trodde jag att jag aaaaaaaldrig någonsin skulle kunna ha hemlängtan, jag är inte sån helt enkelt. Och när jag pratade med mamma häromdagen frågade hon om jag längtade hem och jag svarade "jag saknar Ica men annars nä" varpå hon utbrast "du saknar Ica men inte mig???" Och när jag kände efter så insåg jag ju att jo jag saknar alla hemma. Jättejättemycket!! Och sedan dess har jag bara längtat hem, varför skulle du dra upp det mamma? Hmm.. Jaja snart är jag hemma och då kommer jag längta tillbaka hit, det är väl lite vad mitt liv går ut på. Att längta.Kommentarer
Mamma:

Förlåt!

2015-02-19 @ 17:04:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0