KURANDA

»Den 22 december 2014 23:52«

De två första Dagarna i Cairns har vi bara slappat, köpt glass, legat vid poolen vid lägenheten, strosat på "the esplanade" och njutit av att bara vara. Välbehövligt efter en otroligt stressig höst och några intensiva dagar i Peking och Sydney.

I tisdags, dan före doppardan, var ju inte precis som den brukar vara dagen innan julafton. Hemma brukar vi alltid pynta granen och pappa förbereder julbordet då gott det går, och så får man alltid tjuvsmaka lite framåt kvällen. Men i år spenderade vi den tjugotredje i djungeln! 
Det går ett tåg här ifrån Cairns upp till djungeln så i tisdags morse hoppade vi på det och 2h senare var vi framme (vi fick se helt fantastiska vyer på vägen dit) i den lilla byn kuranda. 
En jättemysig by med några få restauranger och lokala shoppar. Vi stötte på en och annan giftig spindel och endel ormar men även kängurus och koalor!! Jag fick gosa med en koala och jag svärfar fortfarande på moln, så himla mysig!!Framåt eftermiddagen hikade vi lite i djungeln innan vi tog linbanan ner till civilisationen igen. Sån magisk utsikt från linbanan! 
Riktigt coolt att få ha upplevt den australienska regnskogen men ännu häftigare att få ha kramat och burit runt på en koala🐨🐨

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0