TORSDAG

»Den 06 mars 2015 05:47«

Även denna dagen blev en halvdag, tjejerna hade försovit sig så de var inte här förrän kl 14.00. Då gick vi till bibblan för de ville boka lite aktiviteter och sånt där, så jag la mig utanför och njöt av solen. När klockan blev fyra tog vi "City Circle Tram" som går ett varv runt staden, vi åkte halva ungefär. Sen hoppade vi på en färja och åkte längs Yarra River och ut till Docklands, så mysigt. Där var tanken att vi skulle gå på utomhus bio men först fyllde vi magarna med pizza från Pizza Hut. Tyvärr blev det så fruktansvärt kallt och blåsigt när solen gått ner så vi satt bara en liten stund framför innan vi tog tramen hem och värmde oss med "Tim Tam slam". 
Tim Tam är ett typ av chokladkex som man biter bort hörnen på och "suger upp" tea ur så kexet smälter i munnen! En typisk Aussie-thing.
Sen satt vi och pratade i flera timmar tills det var dags för tjejerna att ta sista tramen hem till sitt hostel. 
Och då klockan 23.59 kommer Simon på att han inte fixat någon "hejdå-kaka" till jobbet.. Suck. Hur löste vi detta då? Jo Tilda ställde sig och bakade en jordgubbstårta och en kladdkaka.. Är jag inte världens bästa flickvän så vet jag inte vad.

Haha spana in bruden som skulle ducka för att inte hamna på bild.. Som vi skrattat åt denna bilden haha
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0