NYEPI DAY

»Den 22 mars 2015 18:49«

Lördagen den 21 mars 2015
Kuta - Bali 

Wow, Nyepi day var minst sagt en upplevelse! Den personal som jobbade igår verkade väldigt besvikna över att behöva jobba (stackarna..) men de berättade glatt om hur deras firande gick till så vi fick en bättre förståelse. 
Nyepi day är alltså en dag till för eftertanke, för att inse vad man gjort dåligt och vad man gjort bra under året men även för att fundera över hur man vill ha det kommande. Ganska fint eller hur? Jag hade dock aldrig klarat att tänka så där mycket, ni vet hur jag skulle överanalysera allt och ha vargtimmen i flera månader efteråt haha. 
Som jag berättade igår var vi inte tillåtna att lämna hotellet men vi fick gärna använda poolen och de hade även förberett filmer man kunde få se om man ville, elen stängdes alltså inte av som vi trott. Eftersom vi bodde på ett större hotell hade de lite andra regler och fick avvika från de "värsta" reglerna för att vi turister skulle överleva haha. Det var inte alls så farligt som jag först trott, det var ganska skönt med en lugn dag. 
När solen gått ner och vi lagt oss på vårt hotellrum (för det var kolsvart överallt eftersom lampor inte fick vara tända) knackade det på en säkerhetsvakt som bad oss dra ner rullgardinerna och dra för gardinerna för att det inte skulle synas utifrån att det lös, haha. Men eftersom de visade filmer klarade vi oss hela kvällen utan att dö av uttråkning och dagen spenderade vi vid poolen, ganska gött eller hur?
Fler än vi som ville bada i poolen idag.. Haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0