HOTELL UBUD - TEBASAYA COTTAGE

»Den 08 mars 2015 15:30«

Vårt hotell är så mysigt och personligt, ligger bra till och servicen är det världsklass på. Det ligger ett stenkast ifrån monkey forest och 600m ifrån Ubud Market vilket är otroligt centralt, vi har alltså gångavstånd till nästan allt och om vi behöver ta oss en längre sträcka fixar hotellet en taxi. 
Det finns bara 12 rum vilket gör det otroligt lugnt och personligt. Personalen kommer ihåg vad man heter och vilken lägenhet man bor i vilket är så mysigt. Det är mer som små lägenheter än rum, man har antingen en terass eller balkong, badrum med varmt och kallt sötvatten (inte en självklarhet i detta landet) och en otroligt skön säng. Tv, kassaskåp och minibar finns också i rummet och hotellet har två pooler. Varje morgon serveras det frukost, vilket man beställer från en meny. Det erbjuds både indonesisk, asiatisk, västerländsk och amerikansk vilket känns otroligt lyxigt. På tal om lyxigt, frukosten kan man få serverad i sängen, på terassen, vid poolen eller vid den lilla restaurangen! Så galet lyxigt att jag vet inte vad. Enda nackdelen skulle väl vara att deras restaurang bara erbjuder frukost, önskar man alltså lunch eller middag serverar de tyvärr inte det. Dock har de en meny man kan beställa ifrån så åker de och hämtar mat på en närliggande restaurang. Vi gjorde detta igår och satte oss vid poolen och åt, fungerade jättebra men tyvärr hade maten hunnit kallna något. Men det gjorde inte oss något att det inte fanns en restaurang på hotellet, vi äter hellre ute men igår när vi precis kommit fram och inte visste vart vi skulle gå för att hitta mat var det skönt att kunna beställa via hotellet.

Personalen är så otroligt gästvänliga och hjälper till med allt, det går även bra att boka aktiviteter eller tex båtbiljetter i receptionen. Jag ger utan tvekan detta hotell 10/10 solar, kommer garanterat åka tillbaka hit om (när) jag kommer tillbaka till Ubud.
Man kan nästan tro att jag blivit sponsrad men nej tyvärr inte. Dock förtjänar hotellet varenda ord och rekommenderar verkligen detta till alla nära och kära om ni åker hit. Tänkte att detta inlägg kanske hjälper någon vilsen själ där ute, tyckte själv att det var svårt att få grepp om Ubud och vart man skulle bo när vi bokade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0