AUSTRALIA DAY

»Den 26 januari 2015 13:50«

Idag är det aussie day och det firades med folkfest i hela staden. Vi valde att gå ner till Docklands då vi hade hört att det skulle vara mysigt. Och det var det! Hela dagen var fylld av aktiviteter, marknader och framåt kvällen drog en DJ igång på scenen och jag överdriver inte när jag säger att hela staden dansade, galet vilket drag det var. När kvällen kom och vi blev hungriga så vi bestämde oss för att slå oss ner på en restaurang och unna oss en riktigt mysig middag. Problemet var att det var fler än vi som hade de planerna, det var fullt nästan överallt. Men vi hade tur och lyckades få ett bord med utsikt över hela hamnen och allt folk som strosade omkring. 
Personalen på restaurangen var minst sagt stressade och vi blev ganska bortglömda där vi satt, det tog 15 minuter innan vi fick menyerna! Men vi hade både tålamod och överseende med det, vi var glada att vi ens fått ett bord. Tålamodet försvann dock när vi väntat i en timma på maten, fått in ett glas vin som var så snålt påfyllt och bägaren rann över när jag fick in min mat men efter 5 minuter hade Simon fortfarande inte fått sin, så då gick jag och frågade vart den tagit vägen och då svarar servitrisen "vi har inte börjat med den än" WHAT? För mig är det oförståeligt hur man kan dela ut mat till ett bord innan alla rätterna är klara, speciellt när man bara är två. Då fick vi nog och tackade för oss och gick, utan att betala en krona. 
Så våra planer på fin-middag försvann och vi köpte oss en bakadpotatis i ett av matstånden på marknaden istället. Kvällen avslutades sedan med ännu mer dans och fyrverkerier! Vi hade en fantastisk Australia Day, trots att det inte blev någon finmiddag. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0