WHITE NIGHT

»Den 22 februari 2015 03:55«

I lördags var det White Night, en folkfest som pågick hela natten mellan 19.00 till 07.00 morgonen därpå. Alla restauranger och butiker var öppna under hela natten och det var aktiviteter runt om i centrum. Främst var det olika ljusshower på de kända byggnaderna och det var sååå mycket folk, lite för mycket. Vi skulle börja med en middag (för att ta igen det vi missade i fredags) men varenda restaurang var fullbokad. Det var mer folk än vad det var på nyårsafton så vi fick vänta tills klockan 22.00 innan vi fick ett bord, och det bordet var på en restaurang vi redan ätit på men vi var mest tacksamma att få något i magen. Det var Restaurang M.A.X på Hardware lane och maten där är faktiskt riktigt god. Jag åt lax och Simon kött, sist var det tvärt om haha. Efter maten traskade vi omkring och kollade på ljusshowerna men vid 01.30 var vi så trötta så bestämde oss för att gå hem och sova istället, ett mycket bra val för det var faktiskt lite för mycket folk för att det skulle bli roligt.
Ljusshow på bibblans väggar!!
Vi hittade en utomhusbio som visade kortfilmer som studenter hade regisserat och filmat så där däckade vi någon timma. Otroligt sköna soffor haha.
När vi var påväg hem stötte vi på denna killen, och jag blev så glad!
Cirkus 10 bast och han står i folkmassan och oberört experimenterar med sin kamera, han bryr sig inte om någons blickar. Go go go! Jag ville bara gå fram till honom och ge honom en stor kram och berätta hur glad jag blev av att se honom. Jag såg verkligen 12 åriga Tilda med hennes första kamera framför mig, fina tider. Hoppas verkligen att han blev nöjd med sina bilder, finns inget så inspirerande som personer som vågar experimentera och gå sin egen väg och strunta i alla andras åsikter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0