ST KILDA FESTIVAL

»Den 08 februari 2015 11:51«

Idag var det st kilda festival, kan ni gissa vart? Ja i st kilda såklart! Så efter frukost packade vi väskan och begav oss mot sanden, havet, palmerna och folket.
De hade stängt av varenda väg i st kilda och bilarna hade bytts ut mot marknadsstånd, människor och stora scener. Mängder av band spelade under dagen (australienska så vi kände inte till några men det var ett enormt publikhav så vi antog att de nog var ganska bra), det delades ut massor av gratisprover på allt möjligt och folk var allmänt glada.
Vi strosade omkring och njöt av vimlet innan vi köpte med oss mat och satte oss vid housescenen (bakom publikhavet, om ni inte förstod det) och njöt av grym musik, god mat och en lagom varm sol!
Och så fortsatte dagen, vid housescenen med mat och alldeles för trevligt folk. Jag rastade även av Simon vid volleyboll planen och så såg vi solnedgången från piren och gullade med alla pingvinerna. Blir alltid så glad av de små krabaterna som traskar upp från vattnet i solnedgången. Himla bra dag!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0