FÖRSTA JOBBVECKAN

»Den 04 december 2015 19:07«

Wow vilken vecka, så många nya intryck. Jag kom ju upp i tisdags morse och sen började vi jobba i onsdags. Så vi har haft tre intensiva intro-dagar med mängder av information. Tre olika butiker att lära känna, 15 nya kollegor, fyra nya program, en hel drös skidor att lära sig, och en ny stad att orientera sig i. Helt galet att hjärnan kan ta in allt!
 
Jag jobbar i området Åre väst (eller Åre bäst som vi hellre kallar oss) och där har vi tre olika shopar. För er som kan Åre så är det Rödkullen, VM8:an och Fjällbyn. I Rödkullen kommer vi mestadels sälja skidskolebokningar men även liftkort, i VM8:an är det mest fokus på liftkort men det kommer nog även bli en och annan skidskolebokning och i Fjällbyn hyr vi ut utrustning. Och utöver detta säljer vi assessorer (hjälmar, stavar, strumpor, handskar, mössor, Åre-kläder.. Ja ni fattar) och alla dessa fyra olika typer av försäljning sker i fyra olika program så ni kan ju förstår att vi har en hel del nytt att lära. Och som att det inte var mycket nog, vi har haft så bra med snö att vi kunnat öppna backarna en vecka tidigare än planerat och då även öppna en uthyrnings shop och det blev vår. Så idag har vi varvat intro med kunder, det börjar verkligen kännas på riktigt nu!
 
Fjällbyn, vår största shop där vi främst hyr ut skidor.

Men vad kul det är!! Och vilka goa jobbarkompisar jag fått, jag är helnöjd med min placering och känner på mig att detta kommer bli en ruskigt bra säsong. Och jag är så kär i denna lilla byn, Åre är så mysigt och jag ser fram emot att få utforska och hitta mina smultronställen. 
Nu ska vi slänga oss i soffan och kolla på Idolfinalen och bara försöka smälta allt vi fått uppleva denna jobbveckan.
 
Utsikten från vårt sovrum, hur vackert är inte detta?

Kommentarer
Pälsbloggaren:

Underbart vackert!

2015-12-08 @ 17:31:26
URL: http://palsbloggaren.blogg.se/
Ika's USA:

Men åh vad underbart! Vilka minnen... Vi hade ett hus i Åre när jag växte upp och spenderade alla sportlov där. Bor i Florida nu så ser inte så mycket snö numera;)

2015-12-10 @ 22:47:36
URL: http://ikalundin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0